Sol och bok

Åh så härligt väder! Så härlig helg vi har haft! Har verkligen njutit av lite sol och värme. Har inte kommit igång med läsandet som jag velat men nu när solen tittar fram så vill jag sitta klistrad i en skön stol med en härlig bok! 

Skogspromenad

Vad jag njuter av att ha skogen som granne. Älskar att så fort jag kliver in i skogen får jag känslan av att vara avskild. Det är så mysigt att gå runt och bara lyssna till fågelkvitter. Tycker det känns lite lyxigt att ha det så nära hemmet. Mysigt!

Aspen

 
Hej på er! Hoppas att allt är bra med er! Här rullar vardagen på som vanligt, inget nytt. Börjar räkna ner dagarna tills jag och Andreas åker på semester, så skönt det ska bli! :-) Har varit en bra dag på jobb och efteråt åkte jag och Andreas till en secondhandbutik. Fyndade en vas som jag tror är från Arcoroc Aspen-serien. Vill gärna ha en hel servis i det sättet, tycker det är så fint med de stora glaslöven. Har dock tyckt att det blivit svårare att finna några roliga saker bland den serien. Nåväl får fortsätta att leta! :-) 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype