Sammanfattning

 

Månadens höjdpunkt:

Fick en ny hamster! Han är väldigt blyg av sig denna killen så jag har inte lyckats ta några bättre bilder än med min mobil! Nåja, blir förhoppningsvis bättre sen när han bott in sig! :-)
 
 

Månadens sämsta:

Vädret! Ush som det har blåst och regnat! Så trött på detta och vill ha lite ritkiga vårkänslor nu! Längtar tills man kan gå ut utan att behöva frysa...

Månadens köp:

En resa till Malaga är bokad, nämnde detta nyligen i ett annat inlägg (länk)! Ser verkligen ifram emot det! Ska bli skönt att komma iväg från vardagen tillsammans med Andreas en runda! :-)
 
Vill även skriva Obis nya bur här, för hans glädje när han fick skutta runt i denna var så kul att se! Vi alla i familjen njuter av att se han springa runt i sin bur! Hade jag haft plats i rummet hade Ben också fått en likadan!

Månadens projekt:

Bullet Journal! Detta var ett begrepp jag inte var bekant med tidigare men oj vad jag tycker det är kul! Kan sitta alldeles för länge och kolla på inspiration på Pinterest samt Facebook! Nämnde för ett tag sen att jag köpt en loggbok p.g.a. där är mycket plats att skriva i dessa men det funkade inte alls för mig, tyvärr. Har länge kännt att en vanlig almenacka inte passar mig. Sen stötte jag på Bullet Journal! Blev så glad för detta, precis vad jag behöver! Minns att jag gjorde en egen almenacka när jag var typ 14, men den gjorde jag efter en vanlig så den funkade inte heller. Är så glad att jag upptäckt och provat på detta! Om ni är intresserade kan jag dela med mig av lite bilder från min Bujo (har förstått att alla coola kallar Bullet Journal för Bujo), om jag vågar haha.

Månadens låt:

Månadens snedsteg:

Har sagt fel namn till alldeles för många på kort tid. Minnet fungerar inte alltid som jag önskar har jag märkt... Samma med födelsedagar, hoppas på att min nya BuJo ska hjälpa mig hålla reda på allt!

Månadens mest läsvärda:

Har läst lite böcker av R.L. Stines serie Kalla Kårar, älskar de och får lite nostalgi över de. Annars håller jag på att läsa Staden som försvann av Stephen King och känner för att skita knäck emellanåt. 

Månadens bild:

Har inte vågat mig ut i detta (för det mesta) tråkiga väder, men det bjöds på någon solig morgon i Bjuv. Hade tyvärr inte med kameran så en mobilbild får duga.
 
 

Månadens lärdom:

Ha inte för bråttom!!

Månadens länktips:

Facebookgrupp: Bullet Journal Junkies samt Economista. Är inne och läser i dessa grupper dagligen! Lör mig mycket nyttigt och blir inspirerad! :-)Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype