YOLO

Vad dagarna går fort! Hinner knappt med känns det som! Livet rullar på som vanligt och sen har det helt plötsligt gått en dag, en vecka, en månad. Det går fort och det är därför jag känner att jag behöver lite variation. Se något nytt, göra mågot annorlunda. Man måste chansa och testa något nytt, ta möjligheterna som kommer upp. Det är vad jag tänker göra i år och om lite mer än två veckor är det dags! Jag längtar! 


Bifogar en bild på mig från kalaset i helgen. 

Hemma igen

Då så! Då var man hemma i Skåneland igen. Blandade känslor, kul att komma hem till familjen och hamstrarna men saknar klart Andreas och lägenheten. En vecka full med jobb väntas och det ska bli kul! Trivs bra med mitt jobb och blir rastlös om jag "bara" sitter hemma för länge. Det blir en lugn kväll, känner mig alltid seg efter en lång tågresa. Skönt att bara andas ut lite. 
 
Bild från när vi körde upp till Falun (jag körde inte när fotot togs).

24

Idag är det ingen mindre än jag som fyller år! Hurra! Spenderar dagen med min kära Andreas och har även hunnit sminka mig idag. Något som händer väldigt sällan. Har hittat lite nya favoriter också. CC cream från Lumene samt Foundation från Lumene. Highlight från H&M. 

Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype