Utsikt plus balkong minus

Utsikt från vår lägenhet.
 
Jag tycker att vår lägenhet har en så himla fin utsikt. Vi ser väldigt långt ut över Falun (även om just i denna bild det står ett stort träd och skymmer det mesta). Synd att vi inte har en balkong så vi kan njuta lite extra av den! Nåja det kunde vart värre. Två hektiska dagar på jobb i raken och det känns. är lite trött ikväll. Då är det skönt att kunna ta en kopp te, öppna fönstret och få in frisk luft (är inte så pass fint väder idag att jag vill sitta ute) och bara andas ut. 
 
Ett bra sätt för mig att koppla av (förrutom att dricka te och andas in frisk luft) är att pyssla med min bullet journal. Det är skönt att bara skriva av sig lite samt att pyssla med lite washi-tejp, foton och liknande. Så himla glad att jag hittat detta system och att det fungerar så bra för mig. Jag tycker även det är kul att kunna gå tillbaka och komma ihåg vad som hänt de olika dagarna. Vardagarna springer så snabbt förbi så det är så enkelt att glömma vad som hände och när det hände. Det kan behövas då mitt minne inte alltid är i topp, hehe. Imorgon tar vi nya tag med nya utmaningar och nya möjligheter! Trevlig kväll! :-)Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype