Ett namn att lägga på minnet

Pilea Peperomia
 
God kväll på er, hoppas att ni har haft en bra start på veckan! Jag tycker att det var en dag med mycket tempo, kul! Det känns dock nu när jag kommit hem att man är lite trött. Skönt då att bara ta det lugnt. Tänkte ta mig en kopp te och uppdatera min bullet journal för dagen. Är glad för att jag tog cykeln till jobb idag även fast det kändes tråkigt på hemvägen (konstant uppförsbacke, detta är man inte van vid om man kommer från Skåne, hehe). Känns skönt att ha rört lite på sig i alla fall! 
 
Blomman som syns på bild (fick googla på namnet) är så söt tycker jag! Har tänkt jag ska ta en ny bild på henne för som hon har växt! Så himla kul att se nu i efterhand. Mitt stackars eukalyptus träd mår däremot inte lika bra men jag fick lite råd från en lokal blombutik så nu hoppas jag att den också ska bli lite piggare. ♥ Nä nu ropar magen efter en kopp te! Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon! 
 
Kram!Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype