Obi är halt

Min stackars lille kille. I onsdagskväll hörde jag att Obi var vaken så jag gick dit för att ta upp honom. Jag såg då att han rörde sig lite konstigt, för att se bättre satte jag honom i soffan. Han stödde sig inte alls på sitt högra framben och haltade när han gick. ♥ Mitt hjärtegull. Så det första som gjordes torsdag morgon vara tt bokatid hos veterinären. Fick en akuttid runt 16:00. Dit for vi och fick lite smärtstillande till honom. Han har sedan jag upptäckte skadan fått bo i en extra bur som inte är alltför stor, utan leksaker, inget att klättra på. Han tycker inte det var jättekul då han blir uttråkad och han är ju så sällskapssjuk. Nåja bara på några dagar ser det redan bättre ut! Han får dock bo i den "tråkiga" buren ett par dagar till. Vill inte ta ut han för tidigt och göra skadan värre. Tacksamt var där inga öppna sår eller liknande. 
 
Hos veterinären, Obi tyckte det var lite läskigt.
 
I sin tråkiga lilla bur. Oroa er inte, han fick sin matskål också, funderade först på att ta något annat som inte hade så höga kanter men hittade inget bra här hemma.Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype