Juli

Så här ser de första sidorna ut för juli i min bullet journal! Detta är mitt första inlägg om min bullet journal, kul! Jag beställde hem för ett tag sen flera vykort från ebay som var så fina. Jag var dock lite osäker om de var "lämpliga" för att använda vid t.ex. födelsedagar och liknande. Nu jäklar dock kom jag på att jag kunde använda de till min Bullet journal! Så fick det bli! :-) Kan vara ett bra tips om någon annan som jag inte är superduktig på att rita. Det får va lite orakt och kantigt, det retar inte mig för mycket!

 
En månadsöversikt, en så kallad habit tracker (jag har översatt det till mina vanor). Jag har valt att följa var gång jag gör ett inlägg på bloggen, spenderar 0kr på en dag, när jag är ute (ex. går en ute, sitter ute någon timme, får frisk luft helt enkelt!), tränar, äter godis, planerar eller målsätter min vardag, läser, lär mig något nytt genom att ex. studera. Har under Mina vanor skrivit lite mål för juli månad. Vill bli mer aktiv på bloggen så det är ett mål samt vill jag räkna mer på vissa kostnader ex. hur mycket mat slänger jag i antal kr, vad kostar allt onyttigt jag köper m.m. under en månad. Ska bli spännande att se!
 
För skojs skull skrev jag texten från Linkin Parks Leave out all the rest tillsammans med en printscreen från spelet Everybody's gone to the Rapture. Tycker bilden därifrån är så mysig och det funkade bra tillsammans med en bra låt hehe. Har på senare tid försökt skriva lite mindre än vad jag brukar och det ser lite trevligare ut tycker jag! 
 
Skriver ni bullet journal eller något liknande? Jag vill gärna se era bilder och få lite inspirarion! Tycker ni detta var intressant? Säg gärna till så kan jag dela med mig av fler bilder! :-) Ber om ursäkt för tråkiga mobilbilder! 
 
 
 Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype