Fyller skallen med massa nytt

 
Hej på er! Vad det känns som om att det var längesen jag satt och pluggade. Längesen jag satt och läste böcker, skrev anteckningar och studerade inför prov. Skillnaden nu är att jag studerar inom jobbet - samtidigt som jag jobbar. Känns kul med nya utmaningar även om denna precis startat. Känner sig lite tung i huvudet av all denna nya information så jag försöker varva med lite lättsammare information. D.v.s. inte bara sitta och läsa en tung bok utan även göra övningar som finns tillgängliga på nätet samt leta reda på begrepp jag känner mig osäker på. Det är ju en helt ny värld jag öppnar upp inför mig och det känns fantastiskt kul!
 
Jag skulle om jag hade ork och tid, kunna tänka mig att konstant ta nya kurser inom olika ämnen som jag finner intressant. Finns så mycket jag skulle vilja kunna och lära mig! Har varit lite sugen på att prova på skillshare (tror det hette så?) som jag ser en del YouTubers refererar till. Har fått för mig att det ska vara lite högre kvalité på dessa kurser än vad man kan finna på t.ex. YouTube. Några ämnen jag skulle vilja bli duktigare inom är bl.a. skrivande, skrivstil, privatekonomi (även om jag redan pluggar inom det så tar jag gärna åt mig all information jag kan få, typ som en svamp hehe), bloggdesign, photoshop, fotografering, redigering av både bilder och filmer, företagande m.m. Det var väl några ämnen jag kunde komma på sådär på rak arm. 
 
Vi alla är så duktiga på olika saker, inom olika ämnen och det känns dumt att inte utnyttja detta! Jag vill gärna ta del av andras erfarenheter, tips och råd kring de ämnen som jag intresserar mig inom. Ska kanske ta tag i det hela och prova på detta Skillshare, blev lite sugen nu när jag skrev av mig lite. Någon som har testat och kan ge råd eller har något annat att föreslå? Jag tacksamt emot tips!Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype