Who cares if one more light goes out?

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Fy så ledsen jag blev när jag läste att Chester Bennington, Linkin Parks sångare, tagit självmord. Jag har varit ett stort fan av Linkin Park sen jag var runt 12-13 kanske? Jag lyssnar på deras låtar konstant och har alltid sett fram emot deras skivsläpp. Så ledsen jag är att jag inte kunde se de när de var i Bråvalla. Jag hade dock turen att se de i Globen 2010. Jag blev så ledsen över detta och jag tror det är första gången jag känt så här efter att ha läst om en kändis som gått bort. Känns som att en vän (som man aldrig direkt träffat, samtidigt som det på något sätt kändes som om att man kände honom via hans röst, sång och texter) har försvunnit. Så ledsen jag är och så ledsen jag är för Chesters familj, vänner och Linkin Park-kollegor. Deras låtar kommer att gå på repeat här hemma nu. Jag har redan fält en eller annan tår och det kommer säkert hända igen.
 
Vila i frid Chester. ♥
 
 


Sara    •     •   http://sarasara.spotlife.se

Fy, vad tråkigt!

Svar: Ja verkligen! :-(
Emelie Sjöstrand

Jenny Eriksson    •     •   http://dancingwithawolf.blogg.se/

Blev som en chock även för mig att läsa om att han gått bort.
Skulle sett dem på Bråvalla men blev att man aldrig åkte, och mår skit över att man inte gjorde det. Har också lyssnat på dem konstant sen han gick bort, och ju mer man lyssnar på låtarna nu så hör man undertoner över av hur dåligt han egentligen mådde. LP har hjälpt mig många gånger när man mått dåligt, och gör ont att han mådde ännu värre än en själv :(

Svar: Kan bara hålla med dig! Tidigare förstod man inte allvaret i texterna kändes det som. Inte jag i alla fall. Var verkligen ett tungt besked när jag hörde om det. Så himla tråkigt och jag sörjer att man inte kommer ha fler skivor/låtar att se fram emot. Även om resterande medlemmar fortsätter tror jag att det kommer kännas som att en bit saknas... Jättetråkigt!
Emelie Sjöstrand


Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype