Juni favoriter

Tänkte sammanfatta månaden som har gott med att välja ut lite favoriter! Vill säga att juni överlag har varit en bra månad för mig. Har hänt mycket kul och jag ser fram emot vad juli har att erbjuda! :-)
 
  • Måste såklart nämna min och Andreas resa till Malaga! Så härligt det var att upptäcka en ny stad och vackert var där! Borde kanske skriva en övergripande recension över staden? Vad tror ni, hade det vart kul? 
 
Utsikt över staden. 
 
  • Jag måste också nämna Linkin Parks nya skiva som jag nu i juni började lyssna på. Så många bra låtar och ser alltid fram emot Linkin Parks skivsläpp! 
 
 
  • Åkte till Stockholm för att möta upp min syster, mamma och en vän till familjen. Vi åkte till Mall of Scandinavia och var där under dagen. Blev en del shopping bl.a. världens skönaste t-shirtar från Zara! Kan inte hitta de på hemsidan för stunden men jag lovar att länka om jag hittar de! 

  • Andreas systerdotter hade kalas för att fira att hon fyllt 10 år. Var så mysigt, vi var inte så många och fint väder så det fika utomhus. Härligt, vi satt där i flera timmar och njöt av både kakor och solen. Till min glädje visade sig att de har kaniner som jga nu har paxat att ta hand om när de åker iväg (de bor i princip bara ovanför kullen). Älskar kaniner och saknar mina fortfarande; Holly & Mitzy. ♥ 

  • Har fått börja studera till SwedSec-licens. En rolig möjligheter som jag fortsätter med in i juli! P.S. tar gärna emot tips om ni har!
Plugg!
 
Hoppas att ni också har haft ett bra juni! Nu kämpar vi vidare i juli! :-)Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype