Kompakt systemkamera

Hejsan! Ush vilket tråkigt väder det har varit idag då! Inte alls kul att köra i... Har i övrigt varit en lång arbetsdag men rolig. Kändes antagligen extra lång på grund av ledigheten som varit! Var i alla fall roligt, rutinerna sitter hyffsat som det ska. Var lite ringrostig men annars så! På tal om något helt annat så hoppas jag på att göra en utlandsresa i slutet på våren. Nu ska bara ledighet (och priser på resan hehe) klaffa in också. Ser verkligen fram emot en resa! Något jag dock tänkt önska mig innan är en ny kamera. Är väldigt nöjd med min systemkamera jag har idag (Nikon D3000) men skulle vilja ha en lite mindre kompakt systemkamera som är enklare att släpa med sig när man ska ut på en liknande resa. 
 
Har ni tips på någon bra kompakt systemkamera får ni gärna hojta! Vill inte ha en av de dyraste då jag redan har min systemkamera. Ni som har köpt, följer objektiv med eller det är något som behövs köpas till? Tacksam för alla tips! :-)
 
Vill ha sol och värme. Längtar efter våren!Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype