5S till SE

Hej på er! Så skönt med helg! Har verkligen behövt sova ut denna gång. Av någon anledning har min sömn inte varit särskilt bra, nu känns det i alla fall bättre! Ska ikväll iväg och se bio med min kära vän Anna. Det ska bli Rogue one (äntligen!!)! Har verkligen sett fram emot att se den och jag är sä spänd! Har bra hört gott om den än så länge så hoppas att den lever upp till förväntningarna! :-) 
 
Annars ska jag försöka tömma min gamla telefon på bilder. Fick en Iphone SE i julklapp av mina kära föräldrar! Innan hade jag en Iphone 5S så det är inte jättestor skillnad men jag trivs med modellen och var i övrigt nöjd med min 5S. Tyvärr hände en olycka där telefonen gled ur fickan på min jacka och skärmen sprack. Så retligt! Hade haft telefonen i över tre år utan en repa och så spricker halva skärmen! Övervägde att få den lagad men ansåg att det kanske var dags för en ny i alla fall. Så nu hoppas jag att SE ska hålla minst lika länge! :-)
 
Hoppas att ni också har haft en bra helg och att nästa vecka bjuder på nya utmaningar!
 
Bild tagen med Iphone 5S. Jag tog med Andreas till Helsingör sommaren 2015. Är det bara jag som längtar efter sol och värme? Ser verkligen fram emot våren nu!Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype