Staden utan tid

Tvättmaskinen är igång för tredje gången idag. Under helgen får man verkligen passa på med de vardagssysslor som inte hinns med under vardagarna. Har under tiden tvätten vart igång läst klart Fredrik Eklunds bok Sälj!. Jag gillar den skarpt och rekommenderar den varmt (speciellt till dig kära syster)! Har ni läst den? Vad tycker ni? :-) På tal om böcker så längtar jag tills Carlos Ruiz Zafóns sista bok i serien De bortglömda böckernas gravkammare! Ser så fram emot tills den släpps på svenska! Med tanke på denna längtan tänkte jag därför påbörja en annan bok av en spansk författare, Staden utan tid av Enrique Moriel! Som för att ladda upp till finalen av De bortglömda böckernas gravkammare, hehe. 
 
Annars idag blir det fortsatt mys med Andreas och jag vill lyssna klart på Lyxfällans podd (älskar den podcasten!). Har inte haft lust till det tidigare i veckan men nu så tycker jag att det är dags! :-) Har i alla fall fått sett veckans Lyxfällan-avsnitt! Jag kollar på avsnitten via min Chromecast på tvn, vill därför också passa på att rekommendera appen Viafree!
 
Hoppas att ni också får en mysig söndag! :-)
 
Min kära sambo tog med hem tulpaner i fredags! Så fina och doftar så ljuvligt! ♥Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype