Podd

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er idag! Jag är ett stort fan av Lyxfällan. Jag tycker Magnus och Patrick är så himla dutkiga och gör ett fint jobb! Jag har sen tidigare följt programmet Lyxfällan (såklart!) och läst boken Mer klirr i kassan. Nu äntligen har Magnus och Patrick gjort en podd också! Som jag har längtat! Det är intressanta ämnen som de tar upp och nu sitter jag varje torsdag och både lyssnar på podden samt kollar avsnittet. Jag tycker detta ämne är väldigt intressant och här kan man faktiskt få en hel del tips! (På tal om något helt annat! För er som också tycker att privatekonomi är något intressant eller ni som känner att ni slösar bort alldeles för mycket pengar, läs gärna denna artikel!)
 
Tycker också om podden för det känns som om att man får lära känna mer av grabbarna än vad man får göra i programet. Det ska bli roligt att fortsätta följa denna podd! Såg även att Economista-podden har kommit igång igen med Pingis och Isabella, ska ta mig tid att lyssna på den också! Så mycket roligt det finns! Har ni några roliga poddar att tipsa om så dela gärna med er! :-)
 
 BildkällaKom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype