Mårbacka

Helg! Så härligt! Håller ni inte med? Tråkigt dock att här i Falun blåser det som tusan, inget roligt väder att springa ute i. Är också lite nervös för träder som är framför byggnaden vi bor i lutar lite mer än vanliga träd nu p.g.a. blåsten (har varit en mindre skog som nu skövlats en hel del och detta  träd ser inte ut att må helt bra av vinden). Hoppas att det sår kvar och att vinden lugnar sig snart! Hade varit skönt att komma ut lite. Annars då? Inte helt i ordning lägenheten ännu, det kommer nog dröja lite tid innan jag hittar vad jag vill ha. Blommorna verkar än så länge trivas som jag fick med i flytten. Har visat upp vårt citronträd, Citronella i ett tidigare inlägg (länk här!). 
 
Ikväll blir det en myskväll hemma med Andreas. Känner mig inte riktigt supersugen på att bjuda hem folk till lägenheten. Trivs inte med detta stök och känner mig inte för bekväm med att visa upp det heller! Får skylla på att vi känner in rummet som Ernst säger! :-) Hoppas att ni kommer att få en superhärlig lördag! 
 
Kram!
 
 
Mårbackapelargon. Ursäkta det skitiga fönstret!Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype