Flytt

Då så, då var det gjort. I fredags tog jag mitt pick och pack och flyttade till Falun (med lite hjälp av min kära familj). Det känns lite vemodigt fortfarande. Känns skönt att ha sin egna lägenhet, att bo tillsammans med Andreas igen men jag saknar klart min familj, släktingar och mina vänner. Det tog emot också att säga upp sig från mina jobb, för jag trivs så bra på alla tre. Det behövs dock lite nya utmaningar, se lite nytt här i livet, våga prova något annat! Det känns som om att livet är för kort för att göra samma saker varje vecka, se samma by som man alltid ser. Nej det behövs lite förändring här ibland. Man blir lätt för bekväm och lever i sin bubbla. Det som känns bra att veta om det inte blev som förvänat så finns "bubblan" kvar att komma hem till. 
 
Alla bananlådor är tömda (har inte vågat räkna de men det är lätt över 30 stycken), dock så finns det inte förvaring till allt så en del ligger fortfarande på golvet. Så ikväll blir det väl lite mer fix och därefter lite mys framför tvn med Andreas. På tal om tvn så måste jag bara nämna att jag älskar min Chromecast! Har antagligen nämnt den tidigare men vill passa på att rekommendera den ännu en gång! :-) 
 
Utsikten från lägenheten, fotad när jag var här senast i början på mars. Nu är snön nästan helt väck (ÄNTLIGEN).
 
Ha en härlig söndagskväll ♥Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype