Everybody's Gone to the Rapture II

Åh vilket vackert spel! Grafiken var magisk, landskapet var så mysigt och historien så fängslande. Vad jag tyckte om detta spel! Har gått och tänkt på det från och till sen jag spelade klart det igår EM. Det är så jag nästan önskar att det skulle göras en film som bygger på detta spel. Jag kan ju tillägga att det är inte mycket jag som spelare får göra mer än typ gå runder, öppna dörrar och lite annat smått. Det är själva historien jag tycker att man fastnar för och vill veta mer om. Vill passa på att länka till denna artikel, som jag tycker sammanfattar historien väldigt bra (OBS! Artikeln innehåller spoilers!). 
 
Som jag nämnde i förra inlägget (länk här!) så är jag väldigt imponerad av alla detaljer man finner i spelet. Hur mycket tid det har lagts ner på det. Exempelvis när man går igenom ett lakan, när man kikar ut genom ett fönster eller när man doppar fötterna i vattnet. Spelet är så vackert, jag ser fram emot att spela om det någon gång i framtiden. Just nu vill jag bara smälta det! Jag köpte det i julas när det var på rea för runt 100-lappen (eller kanske det var ännu mindre?), och det var så värt det. Har ni spelat det? Vad tycker ni? Jag vill gärna höra era åsikter! :-)
 
 
 
 
 
 
 
Hur mysiga är inte dessa bilder?
 


Stacy    •     •  

Vad mysigt det ser ut! Blev sugen på att testa det! :-)


Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype