Bananlådor

Hej på er! Idag var första dagen på mitt nya jobb! Det kändes helt okej tycker jag! Ett större kontor än vad jag brukar jobba på, men det känns kul att få lära känna många nya kollegor. Efter jobb lagade Andreas mat, en rotfruktssoppa med någon korv. Trevligt! När maten väl lagt sig så bar vi ner våra bananlådor som blev över efter flytten. Jag vågade inte räkna de, hehe. Nu är de i alla fall undanplockade och det börjar bli lite mindre stökigt i lägenheten (jag får ingen ro förrän varenda liten penna är på rätt plats). 
 
Mina två pojkar har dock kommit till ro utan problem. Den stora öppna golvytan gör det möjligt för en massa utforskande. Dock tycker jag de ändå lyckas hitta någon liten glipa där de fastnar... Det känns i alla fall bra att de är nöjda! Gosisarna. Det är ju fortfarande lite smått som behövs köpas, något som ska plockas in, någon möbel som saknas osv. Sen börjar det nog kännas lite organiserat!
 
Ben på upptäcksfärd i soffan. 
 
Obi glad över att vara tillbaka i sin bur igen!Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype