Grönt är skönt

 
 
 
Eukalyptus, Monstera & Elefantöra. 

The Financial Diet

Hej på er! Måste dela med mig av ett tips för er som också tycker privatekonomi är ett roligt ämne! Hittade en kanal på YouTube, The Financial Diet, och har nu blivit fast! Tycker att det bjuds på bra och enkla tips som är enkla att ta till sig men som kan göra stor skillnad för en ekonomi, härligt! :-)
 
 

Blommor blommor blommor

 
 
Äntligen har jag köpt lite växter till mina fina krukor från TGR (eller Flying Tiger som det heter nu, lär mig aldrig!). Fick ett så himla bra erbjudande hem och som passade så lägligt! De gånger jag har flyttat till en ny ort så har det kommit hem ett brev med erbjudanden från lokala butiker. Var dock lite besviken nu på Falun, ett erbjudande? Hallå! Dock var det ett väldigt bra erbjudande hos Blomsterriket! Så då var det klart givet att utnyttja det! På ett köp upp till 300 kr fick jag 50% rabatt! Så det blev dessa två nya växter samt en till Elefantöra (de är så fina). Älskar att ha så mycket växter i mitt hem! Det blir så fint och mycket livligare! :-)
 
Igår hade vi två vänner över och spelade spel och skrattade så tårarna rann. Så himla trevligt det var! Blev en och annan cider/öl på det så sambon min ligger och snarkar fortfarande. En annan sitter och slötittar på veckans avsnitt av Lyxfällan, har inte tittat på det ännu! Känns härligt med lite långhelg och hoppas på att få köpt någon möbel nu (som det syns i bokhyllan är där en och annan bok som är lite inslängd)! Hoppas att ni får en trevlig helg och en trevlig Valborg! :-) 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype