Spetsiga ballerina

 
Mums!
 
Såg dessa skorna på H&M för ett tag sen (länk har ni här) och både jag och min syster bev genast sugna på att köpa vars ett par! Vi åkte till Väla jag köpte mig ett par, tyvärr var de slut i Emmas storlek... Så snygga de är! Har inte tänkt på hur snyggt och stilrent ett par spetsiga ballerina eller pumps faktiskt är tidigare. Nu har jag i alla fall införskaffat mig ett par snygga ballerina skor som ska användas flitigt! :-)

Huvudvärk

Har haft sån huvudvärk sedan gårdagen. Så himla tråkigt när det blir så. Har även blivit förkyld (misstänker att den till viss del ligger bakom huvudvärken) dock har min hals blivit bättre sen igår och det är ju alltid något. Har kollat färdigt på de sista avsnitten av Futurama och det är alltid så tråkigt när man sett klart alla avsnitt av en serie man gillar. Nåja det finns fler bra serier att kolla igen, alltid något.
 
Med tanke på huvudvärken är det oftast jobbigt att läsa då jag tycker det känns jobbigt att fokusera så med ögonen. Tacksamt fick jag en bok jag önskat mig i födelsedagspresent av min kära vän Anna, nämligen Mysteriet på Hester Hill av Kristina Ohlsson. Det är en bok riktad mot personer yngre än mig men vad tusan, det är sånna här böcker som är trevliga att läsa när man har lite huvudvärk eller bara svårt att fokusera. Ibland är det skönt att läsa något lättläst emellanåt och denna bok är perfekt för det.
 
Så himla fint väder ute, klart man måste läsa utomhus då. Älskar denna värmen!

Dahlia

 
 
 
Hur fina var inte dessa blommorna då? Tycker de har så fin färg och allmänt väldigt vackra blommor. Kunde inte låta bli att fotografera de, jag menar man får ju passa på medan de ser så här fina ut. Det finns så många fina blommor här i världen och de bidrar så mycket till ett hem. Dessa har jag ofta i bakgrunden medan jag läser och det tycker jag inte att jag kan klaga på! :-)
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype