Natur

Bildkälla
 
Har unnat mig en ny cykel. Har sedan länge vart trött på min Biltema-cykel, har knappt använt den under de fyra år jag ägt den. Så idag åkte jag och mina föräldrar till Billesholm och fick sålt den gamla och köpte mig en Skeppshult-cykel, av modellen Natur. Så länge jag önskat mig en Skeppshult cykel och så länge jag velat ha en cykel med brun sadel, däck och handtag. Så himla nöjd jag är med den! Den kostade ca 7 000 kronor och jag måste säga att det sved att lägga ut så mycket pengar på en gång men fy så fin den är. Den ska hålla i många år nu! Kände att jag ville unna mig själv något extra nu när vardagen har varit lite tråkigare. 
 
Skulle gärna vilja ut och cykla, ta med lite saft och bullar och ha en mysig piknik där det passar. Har en så fin cykel nu och jag vill gärna använda den så mycket som jag kan! Den är så fin och jag är så glad för den. :-)

10 juni

Hej på er. Den tionde juni somnade Bubblan in. Det har sugit som tusan och det har varit så tomt utan henne. Nu vilar hon bredvid sin syster och jag hoppas att dom är tillsammans var de nu än är. Det är roligt med djur fram till de dör. Vila i frid Bubblan, jag älskar och saknar dig. <3Min tjej

Ush. Min lilla Bubblan är sjuk. Jättesjuk. Tog med henne till veterinären för ca en-en och en halv månad sedan. De var osäkra då på vad det var, så vi fick en medicin utskriven hoppades på det bästa och återkom två veckor senare. Medicinen hade inte hjälpt alls. Det visade sig att hon hade vätska utanför livmodern och levern. Även en tumör fann de vid livmodern. Det var väl då någon gång jag insåg att min Bubblan kommer inte bli frisk igen. Och det suger så sabla mycket. Vi fick en ny medicin utskriven som skulle kanske ha hämmande effekt på tumören. Nu har det gått så långt att Bubblan är så svullen runt rumpan (pga vätska och tumör misstänker jag för tjock är hon då inte längre) och hon sover mest. Hon äter, dricker och uträttar behov som hon ska men det är också det. Det känns som om att hon försöker sova bort den sista tiden och jag mår så dåligt för hennes skull. För jag vet att hon gärna skulle döda fler toarullar, jaga fler gardiner, försöka hamstra fler täcken/filtar/tröjor och gräva sig ur huset men pga hon är så sjuk orkar hon inte. Det svider så att se det. Imorgon måste jag därför ringa veterinären och boka tid och det är så himla tungt. Jag önskar såklart att min lilla Bubblis skulle hålla sig frisk och leva länge till men såklart skulle det inte bli så. Jag försöker "trösta" mig med att hon förhoppningsvis får träffa Persika när hon lämnar mig. Livet suger sen dör man. Ibland känns det verkligen så. 

En gammal och sjuk Bubblan. 

Här upptäckte jag att det kom blod från kissen. Försökte tvätta rent så man kunde se något. 

En gammal Bubblis men inget spår av någon sjukdom. 

Bubblan är den enda hamstern som tyckt labyrinten varit rolig att busa i. 

Systrarna med nya motionsbollar. 

Sällan man får en bra bild på Bubblan, inte har hon tid att sitta still när det finns så mycket annat kul. 

Hoppas på en godis eller två. 

Hjälper till med plugget. 

Somnat i röret. 

Min tjej. <3
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype