Klocka

 
Jag är så dålig på att använda klockor (smycken överlag för den delen). Av den anledningen tycker jag inte om att lägga mycket pengar på det för jag använder det typ aldrig ändå. Har därför testat göra lite mindre inköp via appen Wish och det har fungerat superbra! Det tar klart lite tid innan varorna kommer fram men det kan jag leva med. Klockan på bild betalade jag 43 kronor för, inklusive frakt. Helt okej om ni frågar mig och nu behöver jag inte känna mig dum om klockan spenderar det mesta av sitt liv i ett smyckesskrin. Nu hoppas jag i alla fall att jag ska bli lite bättre på att använda klockor för denna är ju så fin! Ska tillägga dock att innan jag gör något köp via Wish så kollar jag alltid recensionerna, om där inte är många eller några alls köper jag inte. Hoppas att ni får en fin kväll! :-)

Ragnar

Livet rullar på här som vanligt. Läser Det av Stephen King och har passat på att cykla en del när vädret har varit lite trevligare. Har haft extra roligt på Skyrim. Har moddat det lite mer och det har blivit så mycket finare grafik på spelet! Så roligt att se. Spammar min kära syster med printscreens från spelet. Här även lyckats klura ut hur man tar bilder på spelet nu utan att alla markeringar syns och det gör så stor skillnad på bilderna. Väldigt glad att slippa de. Tänkte att jag även här kunde dela med mig av några favoriter. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutar med en bild på Ragnar & Jenkins i bakgrunden. 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype