Kina puffar

Har under en veckas tid läst två riktigt bra böcker. Vindens skugga av Carlos Ruiz Zafón och Lida av Stephen King. Sen tidigare är King en favoritförfattare, har inte tyckt illa om någon av hans böcker och jämför ofta kvalitén på böcker med honoms. Lida var inget undantag och var verkligen spännande att följa Paul Sheldons resa. Obehaglig bok och älskar att han i boken gör en referens till The Shining
 
Zafóns bok var spännande och så väl skriven. Njöt verkligen av att läsa denna bok, spännande handling, intressant miljö och väl gjorda karaktärer. Är glad att jag redan har tre av Zafóns andra böcker hemma och var snabb med att fortsätta med Ängelns lek. Har bara hunnit börja men jag längtar att få följa denna historia. 
 
På tal om något helt annat så har Kina puffar blivit en favorit. Fungerar bra som motivation nu när jag pluggar. Önskar bara att det fanns ett café närmre Östra Ljungby. Finns det något mysigare än att sitta på ett café, en varm kopp té och få gjort saker. Skönt att komma hemmifrån när man pluggar. 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype