The long tail

Håller just nu på att läsa Chris Andersons bok The Long Tail, har tidigare läst Makers och Free av Anderson. Älskade dom och även denna! Tycker han skriver så bra och tar upp intressanta ämnen. Njuter verkligen av lite ledighet och passar på att läsa lite extra. Tycker det är svårt att hitta lugn och fokus för läsande. Skönt att det har kommit igång lite grann nu i all fall. :-)


God jul!

Hoppas att ni har haft en bra jul! Det har jag i alla fall! Fick många fina julklappar och det var väldigt mysigt att fira hemma med familjen. Är idag påväg upp till Falun. Har podden P3 Dokumentär som följeslag samt en bok av Chris Andersson. Resan tar ju ca 8 timmar och då får man passa på att fördröja tiden! Lyckades även få med mig lite julmat på tåget så det ska väl gå an! :-)


Busy life

Hejsan svejsan. Här kikar jag in. Kom fram till att jag inte pratat alls om vad jag sysslar med om nu för tiden. Har varit lite mycket nu de senaste dagarna men här kan ni både läsa och höra på vad jag jobbar med!
 
Artikel från HD
 
Reportage från P4
 
Känns så himla bra att mitt (och min kära kollega Marcus) arbete blivit uppmärksammat en hel del den senaste veckan. Känns riktigt bra och väldigt motiverande! :-)
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype