Drönare

Älskade denna video av Kenza och hennes man. Blev själv lite sugen på att införskaffa mig en egen drönare. Så häftiga bilder man skulle kunna ta! Se bara i den här videon, fantasktiskt fint ju! På tal om annat så är ju videon i sig väldigt trevlig och ett fint minne för de själva. Önskar att jag själv gjort liknande oftare. Roligt att kunna se tillbaka till. En drönare får jag lägga till på min önskelista, inget jag prioriterar idag men absolut något jag skulle vilja ha i framtiden!
 
 

Chromecast

Vaknade i morse efter att ha hört en stor knall. Yrvaken gick jag upp och drog ut alla sladdar i mitt rum. Någon annan som också har den vanan, hehe. :-) Nåja lyckades somna om och vaknade ett par timmar senare. Kände mig lite seg då så startade tvn och slog på ett avsnitt av Lyxfällan. Så himla bekvämt med Chromecast. Är så nöjd med min investering. På tal om Lyxfällan så vill jag tipsa om Viafree där du bl.a. kan se alla avsnitt från tv3 och tv10. Då tv3's egna app inte fungerar ihop med Chromecast är denna app väldigt bekväm!

Innan jag köpte min Chromecast jämförde jag den med AppleTV. Efter prisskillnad så tyckte jag att Chromecasten var bra mycket mer prisvärd en AppleTV. Jag köpte min Chromecast för 399kr och en likvärdig AppleTV la på ca 1700kr. Ganska bra skillnad tyckte jag. Jag kan bara säga att jag är jättenöjd med min Chromecast och den används flitigt!

Fyra favoriter...

.. från Ivyrevels rea! 
 
Topp, klänning, lila shorts & svarta shorts
 
Känns som om att vi knappt har hunnit ha någon sommar i år, eller är det bara jag? Nåja till nästa sommar skulle jag kunna tänka mig att bära plaggen ovanför. De är så fina, speciellt shortsen! Det som är tråkigt med att det inte vart så många fina sommardagar (d.v.s. varmt och soligt väder) är att jag inte kunnat använda mina "sommarkläder" lika mycket som jag önskat. Även min läslust har varit lite mer dämpad än tidigare somrar, det är ju så mysigt att sita ute och läsa men det har ju inte vart så många tillfällen i år jag haft möjlighet till det. Nåja, hösten är ganska mysig den med! Ser fram emot att använda höstskorna snart igen, det är ju alltid något! :-)
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype