GREY

Kappa, linne, kofta & jeans.
 
1 & 2.
 
Några favoriter från min garderob just nu. Älskar grått. Tycker det är så himla snyggt. Skulle gärna vilja ha en mörkare grå väska också men har inte hittat någon jag blivit helt glad för. Kanske lite tråkigt att bära grått nu när våren faktiskt börjar kika fram men jag tycker det är så fint så det struntar jag lite i. Hoppas att ni kan hitta något roligt bland mina förslag! :-)

JFR // Fragrance Direct

Jag är en person som väldigt, väldigt sällan använder smink. Jag är för bekväm för att ta på mig sånt till vardags utan använder smink i princip bara vid festligare tillfällen. Av den anledningen är jag inte glad för att lägga mycket pengar på smink heller. Var därför väldigt glad när jag blev tipsad om JFR som sålde smink till helt okej priser (och hade supersnabb frakt!). Passade då på att köpa en foundation mousse från Technic som jag är jättenöjd med! Gillar den foundationen skarpt och tänkte att det kunde vara kul att köpa fler produkter från Technic. Tyckte dock inte att jag fann så mycket, i alla fall inte på de svenska sidorna. 
 
Efter lite googlande fann jag Fragrance Direct, en brittisk hemsida. Sminket som såldes där var ju löjligt billigt. Kände att jag blev lite wild & crazy och köpte hem en hel del produkter främst från Technic. Allt som syns på bilden nedanför betalade jag ca 200 kr för (inklusive frakt). Det tog ca två veckor innan jag fick grejerna men med tanke på priset var det mer än värt det om ni frågar mig! :-)
 
 
Kan inte yttra mig om produkterna ännu mer än att borsten känns helt okej! Älskar The Body Shops Vitamin E-serie, har både body butter och moisture cream sen tidigare. När jag såg att Fragrance Direct sålde denna lilla cream cleanser för ca 20 kronor tänkte jag att det kunde vara värt att testa den. De övriga produkterna har jag inte testat ännu och kan därför inte yttra mig. Då jag inte heller är särskilt kunnig inom ämnet kanske ni inte ska ta mina åsikter på för stort allvar heller. Jag kan inte säga skillnaden mellan BB cream och CC cream men nu tänkte jag testa en BB cream i alla fall! Älskar när det står på produkterna hur de ska användas. Jättetecksamt för en noob som jag.
 
 
Bifogar även en bild på min foundation mousse! En blekfis som jag fick ta den ljusaste nyansen och den passade väldigt bra på min hy! Tycker att den känns väldigt lätt och luftig mot huden. Framförallt jämfört med tidigare produkter som jag använt. Är jättenöjd med den och kan rekommendera den! :-)

Mitt rum

 
 
 
 
 
Lamporna kan ni läsa om här. Ljusslinga & filt från Gekås, små näthus, suckulenter & zick zack-ljus från Netto, Ernst vaser från Flowerteam, Burkar från Dollarstore, Blompiedestal från Lagerhaus, korg från Åhléns, Böcker av Carlos Ruiz Zafón, Elefant spargris från Indiska, hylla från Ikea och tulpaner från ICA
 
Har pysslat lite med mitt rum nu de senaste dagarna. Tycker själv att det har blivit väldigt mysigt. Levande blommor gör så mycket i ett rum! Har två ljusslingor till i rummet och på kvällen blir det riktigt mysigt att ha de tända. Jag är nöjd och jag tror inte lilla Bubblan klagar heller! :-) Det är även hennes bur som skymtar lite på bilden längst ner. Såg att ICA hade erbjudande att en bukett tulpaner kostade 30 kronor så passade på att slå till! Grenarna som sen även syns i buketten samt i den andre vasen plockade jag från ett nersågat träd. Tyckte det gjorde det hela lite mysigare! :-)
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype