Står stilla

Hej hej. Hoppas att det händer mer spännande saker hos er än vad det gör för mig. Jag jobbar fortfarande en del hos min mamma men det är bara någon dag i veckan så de andra dagarna försöker jag få tiden att röra sig genom att plugga och volontärarbeta hos Röda Korset i Helsingborg. Annars är det inte så mycket på gång här. Jag hoppas på att flytta till Falun nån gång (helst förra månaden) så jag får bo med min Andreas. För att detta ska funka krävs såklart ett boende och för att få ett boende behövs ett jobb, för att kunna ta ett jobb behövs ett boende. Ja ni hajar, det känns som en ond cirkel. Jag bara hoppas på att något ska hända så att denne bryts. 
 
Med vänliga hälsningar
 
En trött och lite frustrerad Emelie

Helga

Bildkälla
 
Hur charmig är inte denna kannan då? Tycker själv att den är väldigt söt och somrig. Finns även fina assietter, skålar och lite annat smått och gott som hör till kollektionen som kallas Helga. Du hittar kannan och de övriga produkterna här. :-)
 

Nytt!

Köpte ansiktsprodukter från LCC som jag nu tänkt våga på mig att prova  är så nöjd med de andra produkterna så ska bli spännande att prova dessa! :-) Passade på nu när man fick Facial Mist på köpet hos Apoteket Kronan. 

En tråkig mobilbild fick duga nu när kameran är i Skåne. 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype