Persika ♥

Det är med stor sorg som jag skriver nu att min kära Persika har fått somna in. Jag valde att göra detta i torsdags (12/11). Hon har sedan mars/april kämpat mot en okänd sjukdom. Trots alla prover vi gjort hos veterinärer och alla mediciner vi provat blev Persika aldrig frisk. I början på veckan märkte jag snabbt att hon var mycket värre än vad hon bara vart någon dag innan och jag visste att slutet snart var här. Dagen innan jag valde att avliva henne höll jag henne i min famn för att hon var så kall. Hon sov i min famn och det var så mysigt. Dagen efter somnade hon in i den. Jättejobbigt och det känns tomt utan henne. Bubblis lever fortfarande och är pigg och glad men det är tråkigt att hennes syster inte är med längre.
 
En pigg och frisk Persika. ♥
 
Dagen innan jag valde att låta henne somna in. Här sover hon i min famn och som det syns mår hon inte riktigt bra. 
 
Persika ♥
2014-04-15 - 2015-11-12

Skyrim ♥

 
 
 
Tre bilder från min senaste speltur. Jag är lite glöttig jag och har lite småkul åt sånna här bilder. Skyrim är utan tvekan mitt favoritspel. Ett spel alla borde prova! :-)

Fem fina

Burk, ljusstake och fat.
 
Vas och tidningsställ.
 
Dessa fem fina saker får mer än gärna flytta hem till mig. Kan ju hoppas på julklapp i alla fall! :-)
 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype