Tre beställda

Hej på er! Hoppas att ni haft en trevlig helg! Det har jag i alla fall. Har blivit en del mysdrickande och en hel del slappande. Så skönt det har varit, snart så är man klar. På torsdag är det dags för examen och det känns så overkligt. Insåg efter att ha rensat min garderob att jag inte har alltför mycket kläder kvar som jag tycker om. Gjorde därför en beställning från Gina Tricot nu och hoppas på att de ska passa bra. Är i alla fall glad för färgerna och mönstret. :-)
 
1, 2 & 3.

Examensarbete inlämnat

 
Igår lämnade vi in vårt examensarbete och firade det med att käka lunch på Utkiken. Riktigt god mat, fin utsikt och en känsla av lättnad. Som vi har kämpat på med detta arbete och så skönt det känns att ha lämnat in. Nu är det dags för opponering på onsdag och därefter väntas bara betyget. Det är en snygg Kähler-vas som kom med på bild. De är så himla fina! 
 
Kvällen avnöjts med grillade korvar och lite alkohol. Det behövdes men trött var jag allt. Så idag fram tills nu har jag inte rört mig särskilt mycket mer än mellan säng, soffa och toalett. Det har varit så skönt att sova ut efter flera veckors stress och press. Nu väntas det en spännande helg, hoppas att ni också får det! :-)

Just nu:Plugg, plugg, plugg. Efter torsdag så ska det vara inlämnat och det känns som om att man kan se ljuset i tunneln nu. Bara att kämpa på nu! Får ladda upp med lite godis och chilinötter, inte helt fel. :-) 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype