Betala för att läsa blogginlägg?

Har nu läst ut boken Free skriven av Chris Anderson och jag måste säga att jag uppskattade den väldigt mycket. Det var väldigt intressanta saker han tar upp och diskuterar kring. Får även säga att han tog upp mycket saker som jag inte tänkt på. Riktigt intressant läsning - rekommenderas starkt! Boken är ju skriven och släppt 2009 och det är ganska intressant att fundera över vad som har hänt sedan boken är skriven. Anderson tar upp lite kort "tänk om det hade kostat att läsa blogginlägg". Jag har tänkt lite på det, eftersom jag har en så liten blogg med ett fåtal läsare så skulle ingen antagligen välja att betala för att läsa vad jag har att skriva om. Men det hade varit intressant att se hur många läsare som hade "stannat kvar" hos de riktigt stora bloggarna. Hur hade ni gjort? Låt oss säga att ett blogginlägg hade kostat 1 kr, 5 kr eller 10 kr att läsa, hade ni tyckt det hade varit värt det? Jag är jätenyfiken på att höra era tankar kring detta! :-)
 
Lapparna som syns är förslag till sidor min kära sambo kan använda åt sin kommande c-uppsats! Tycker det är intressant som tusan detta ämne och vill gärna vara med lite på ett hörn även i deras uppsats, hehe. 
 
Fantastisk bok!
 
Tips just nu är att boken endast kostar 19 kr! Bokus // Adlibris

Gratis

Håller på att läsa i boken Free nu och jag tycker verkligen att detta är ett intressant ämne! Min kära sambo och två andra klasskamrater har tänkt skriva om något liknande nu i c-uppsatsen och jag har redan nu bett om att få läsa resultatet sen! Det ska bli intressant att få läsa vad de kommit fram till. Chris Anderson ger även några förslag på böcker eller åtminstonne refererar till de så jag har blivit lite sugen på att läsa mer kring detta. Dock så har jag ju ett antal böcker att beta av innan jag köper hem fler. Kan i alla fall vara något kul att kolla på till framtiden. 

Idag verkar det inte hända alltför mycket då mina kära kompisar och sambo inte mår alltför bra efter gårdagens intag av alkohol men mig gör det inte så mycket, jag har ju min intressanta bok att läsa! Hoppas att ni också får en trevlig lördag! :-)

Shopping fast inte

Idag var jag ute på stan, hade bestämt mig för att unna mig något nytt fint plagg. Var runt i ett antal butiker men kunde inte hitta något som jag ville ha. Provade även att kolla runt på internet men kunde ändå inte hitta något som jag verkligen villa ha. Är det inte så? När man bestämt sig för att handla något så hittar man inget man vill ha. Är det inte så? Nåja får väl hålla i pengarna lite längre tills jag hittar något jag verkligen vill ha! :-)

Nu ska jag läsa lite i min bok och kolla på tv. Kanske blir ett fotbad också när man ändå är igång. Hoppas att ni får en trevlig kväll!
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype