Billy idol

Igår efter jobb åkte jag och mina föräldrar till Varberg. Detta då vi skulle se Billy Idol uppträda. Vi var framme i Varberg redan vid 18:00. Mamma hade missuppfattat schemat och trodde att Billy Idol uppträdde 20:00 men det visade vara sig att han skulle börja spela 22:30. Tur hade vi alla fall med vädret, då det inte var kallt ute, blåste inte och framförallt regnade inte! Underbart! Det var vid fästningen som det spelades och oj så imponerande den var därifrån vi stod! Vi bestämde oss för att återbesöka denna fästning en annan dag. 
 
Här ser ni en del bilder från uppträdet, fotade med mobil då kameror ej var tillåtna. Vill även påpeka att Billy Idol är 59 år gammal men det märktes inte under uppträdet. Sjöng bra och vilken energi han visade! Var riktigt roligt att se honom live och lite småsaker som att han bytte ut vissa ord till Varberg var trevligt. Exempelvis istället för att sjunga If I had the chance I'll ask the world to dance sjöng han If I had the chance I'll ask VALBERG to dance! Jättekul! 
 
 
Inte de bästa bilderna men de får duga.
 
Fantastisk var han! Så kul att se Billy Idol uppträda live, jag är så glad!

Hemma

Kom hem till Skåne i fredags. Saknar klart min lägenhet, den var så fin men samtidigt är det kul att träffa familjen igen. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, har främst försökt packa upp alla mina saker. Igår var det i och för sig inventering på jobbet men det var mest trevligt. Skönt med mjukstart, börjar först på tisdag "på riktigt". Får passa på att njuta av lite "semester" medan man kan. Hoppas att ni får en trevlig torsdag!
 
Fina Karlskrona.

EnsamKänns så konstigt.. Min lägenhet står tom, mina vänner har flyttat, min sambo åkte imorse och jag ligger nu i en säng på Scandic. Imorgon ska lägenheten besiktigas och därefter tar jag tåget hem till kära Östra Ljungby. Kommer att sakna min lägenhet och framförallt livet som jag levt här. Känns som att man befunnit sig i en bubbla där allt kretsat kring skola, uppgifter och vänner. Denna bubbla finns inte längre utan det är tillbka till verkligheten. Jag har funnit nya vänner, fårr nya erfarenheter och en hel del till att ta med mig nu. Imorgon kommer jag hem till min kära familj och ikväll ska jag käka middag med en vän innan det är dags för sängen. Tre roliga år i Karlskrona, tre år med härliga vänner, tre år med nya erfarenheter och vad som nu väntas får vi se! :-)
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype