Nike Air Max

 
Mina nya skor.
 
Efter jobb idag passade jag på att träffa en gammal vän sen gymnasiet. Det fanns mycket att prata igen efter att inte ha setts på ett bra tag! Vi passade på att käka en god lunch och en liten fika efter det. Väldigt trevligt och mat brukar alltid gå hem. Därefter körde jag och hämtade ut mina kära skor som äntligen kommit! Så fina de är och så nöjd jag är! Blev även lite förvånad över hur sköna de var. Är verkligen supernöjd. Mina är köpta här

Falun // Marsvin

Det känns så konstigt. Efter denna sommar kommer jag inte flytta tillbaka till min gamla lägenhet i Karlskrona. Kommer absolut att sakna den och att sakna tiden som varit där men nu är det dags för ett nytt kapitel. Om allt går som tänkt (d.v.s. att både jag och Andreas får jobb samt boende) så är planen att flytta till Falun. Falun är Andreas hemstad och varför det inte blev Skåne som valdes är för att jag känner mig trött på det. Skåne är fint, absolut men jag kan det nu. Jag vill se något nytt, lära känna nya människor och allt det där. Ser fram emot att flytta upp och jag hoppas på att få tag i en fin lägenhet och ett bra jobb där uppe. Om någon som läser detta råkar veta ett trevligt jobb i Falun så är det bara att höra av sig, haha. 
 
Annars får jag väl säga att det händer inte alltför mycket just nu i mitt liv. Framförallt jobb. En hel del jobb. Känns som om att man inte hinner med mycket mer. Passar även tre marsvin åt ett par kompisar så har ett litet mini-zoo hemma för stunden. Älskar djur och älskar att ha de kring mig! Så retligt bara att jag inte tål katter och marsvin...
 
 
Här ser ni de söta små marsvinen som är hemma hos mig just nu! :-)

Beställda

Här hittar du skorna.
 
Har beställt hem dessa skorna nu! Har länge velat ha ett par Nike Air Max, har ett par hel vita Air Force sen tidigare och valde därför ltie annorlunda färg på dessa. Köpte de förra skorna på Sneakers n Stuff och valde därför att även beställa dessa där. Längtar så tills jag får stoppa mina fossingar i dessa! De ser så fina och sköna ut! :-)
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype