Nu ska det skötas

Som sagt var jag hos tandläkaren och det visade sig att jag hade ett hål (kanske ett till). Fick tid först den 27 mars så det är ett tag kvar tills det ska lagas. Kom fram till att jag lätt slarvar med att använda floursköljen och tandtråd. Av denna anledning har jag nu skrivit en lista vad jag ska göra, morgon, middag och kväll, när jag ska använda sugrör (jättebra om man dricker sura drickor som t.ex. läsk, gäller även light-läsk, saft, juice m.m.) och så läste jag om tung-tricket. Aldrig hört talats om detta innan men det innebär att när du känner med tungan på dina tänder (efter att du borstat) så ska den glida av om inte så får du borsta lite till. Hur smart är inte det då? All min information har jag hittat på Folktandvårdens hemsida (länk). Nu jäklar ska jag skärpa mig!

Tandläkare

Ska till tandläkaren om en stund. Känner mig lite nervös och ängslig. Jag är varken glad för tandläkaren eller doktorn trots att jag snart är 22 år gammal. Jag vet att det måste göras så lika bra att få det överstökat. Hoppas att ni får en trevlig fredag!

Brokiga

 
Häromdagen tog jag mig en promenad genom stan och passade på att gå genom bokaffären. Har länge önskat mig en anteckningsbok i form av en pocket-bok och gissa vad jag hittade! Blev så glad när jag såg denna fina lilla bok ligga där mitt bland alla andra och var tvungen att köpa med mig en hem. Såg för ett tag sen att det fanns liknande med Mumin på som jag gärna skulle vilja ha. En kär kompis bad jag om hjälp att inhandla eftersom de endast säljs i Malmö, Göteborg och Stockholm. Tyvärr var de slutsålda i Malmö så nu får jag nöja mig med denna! Men om någon som läser detta skulle ha en liggandes hemma så skulle det vara snällt om ni hörde av er! :-) Såhär ser de från Mumin-kollektionen ut:
 
 
 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype