Gekås

Idag ska jag och min kära syster köra till Gekås, eller ah Ullared. Ska bli kul och hoppas på att göra ett eller annat fynd! Kollade lite på deras blogg för att se om där var något spännande. Såg en eller två saker jag skulle kunna tänka mig så vi får väl se hur det slutar! Hoppas främst på att kanske hitta någon bok, anteckningsböcker, pärm och kanske lite smått inredningsgrejer. Ska även inhandlas fryspåsar och liknande roliga saker, det behövs alltid. Hoppas att ni får en trevlig dag! :-)
 
Bildkälla

Hem hem hem

Påväg hem nu till min kära familj. Ska bli kul att träffa de även om det inte var så längesen vi sågs. Det är alltid kul att komma hem, så är det och bör vara. Helgen kommer att spenderas med familjen och det ska bli skönt att bara umgås med de. Hann knappt göra det sist jag var och hälsade på så tyckte jag fick åka dit en gång till. Hoppas att ni också får en trevlig helg! :-)
 
Gammal bild. Bra läsväder i Östra Ljungby.

Doktor Sömn

Älskade boken Doktor Sömn av Stephen King. Det är en fortsättning på hans gamla klassiker The Shining. Gillade den riktigt mycket och jag kunde inte sluta tänka på den första boken när den var klar. Så när jag skulle välja nästa bok att läsa kunde jag inte välja någon annan men det gjorde inte mig särskilt mycket. Det enda som jag tyckte vart ett litet minus var att i den första boken har man översatt the shining till strålningen men i den andra boken har de översatt det till skimret. En liten detalj men för mig vart det lite iriiterande. 

Jag måste säga att filmen är långt ifrån lika bra som böckerna så om du gillar thrillers så rekommenderar jag de starkt. Min kära sambo har inte läst de men anser att de inte verkar så obehagliga att läsa. Mitt svar på det är om du lever dig in i boken och sätter dig själv i deras sits så är de bra mycket räliga. Nåja har börjat läsa på en ny bok nu. En bok i en helt annan stil men det ska bli spännande. Känns bra att ha något att läsa när jag ändå ska åka tåg. 

Himla bra bok!
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype