Semester

Är uppe i Falun och hälsar på min kära pojkvän. Av den anledningen har bloggen och mer eller mindre allt annat blivit lidande. Har äntligen lite semester och det kan jag säga att jag behövt. Känns skönt att komma bort lite och andas ut. Det är så fint här och mysigt, jag har inte mycket att klaga över. Inte mer än allt går för fort! :-)De två senaste bilderna från Instagram. Fotade här i Falun. 

Tre saker

1, 2 & 3.
 
Ett tjusigt bokställ, en fin marmorhylla och ett grytunderlägg. Inte mycket att klaga på om jag får säga det själv. Älskar bokstället, det får mer än gärna flytta hem till mig och hyllan i marmor är en fröjd för ögat. Jag skulle inte heller tacka nej till det fina grytunderlägget. 

Elefant

 
Hur söt är inte denna då? Inte undra på att man inte kunde låta bli att köpa den! Jag har länge tänkt byta ut min mindre fina spargris som kommer från handelsbanken eller någon annan bank. Jag är väldigt nöjd med den söta elefanten och om det är något du också skulle vilja ha finns den att köpa här
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype