Pengafällor

Läste en intressant artikel på Dagens Industri (länk hittar du här). Den handlade om sex fällor som påverkar dig ekonomiskt. Exempel på dessa fällor var du betalar för ingenting dvs. du betalar för en tjänst/produkt som inte har ett värde, du får betala för att du är glömsk eller tidsoptimist för exempelvis parketingsböter eller sena biljettköp m.m. De kommer även med tips på hur du ska undvika dessa fallgropar. Tycker det är intressant att läsa om privatekonomi, det kanske ni har märkt?

Mer klirr i kassan

 
Som jag nämnt ett antal gånger är jag ett stort fan av Lyxfällan. Tycker att Patrick och Magnus är fantastiskt duktiga och sköter sitt jobb bra. När deras bok släpptes i somras var jag inte sen med att beställa hem den. Däremot har jag inte varit alltför snabb med att läsa ut den. Tycker det är ett väldigt intressant och spännande ämne så jag hade inte lust att stressa igenom den. Nu har jag dock läst ut den och jag anser att den är väldigt spännande och ger en hel del konkreta och bra tips till hur du ska förbättra din ekonomi. Kan varmt rekommendera att läsa den! Finns att köpa här hos Adlibris och här hos Bokus. Kan inte rekommendera Adlibris av den anledning att det tar så lång tid att få boken - inte kul när det gäller kurslitteraturen. Däremot har jag inte handlat av Bokus så kan inte yttra mig om deras service.

Att köpa bostad

 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype