På G hemDet bästa med att komma till Skåne förrutom familj och vänner? Skånemejerier såklart! Har saknat god laktosfri mjölk! :-)

Sittpuff

 
Köpte denna fina sittpuff för inte så längesen! Är så nöjd med den, snygg som tusan, den är bekväm både som fotpall och sittpuff och den väger inget så den är lätt att flytta på. Den kommer från Jotex och kostar 699 :-. Jag hade turen att när jag handlade den att det var 40 % rabatt på en vara. Ibland så har man tur! Om du är intresserad av den så hittar du den här. :-)

Skattjakt.se

Projektet som vi jobbat med i skolan nu har handlat om att utveckla en affärsidé och därefter skriva en affärsplan till denne. Imorgon ska vi presentera vår affärsidé för ett par investerare. Ska bli spännande men lite nervöst samtidigt såklart. Får hoppas på att det kommer att gå bra! Tillskillnad från de övriga kurserna vi har haft så har det varit främst praktiskt arbete. Ut och samla information, intervjua potentiella kunder och liknande. Det har tagit sin tid men det har varit väldigt lärorikt.
 
Nu sitter jag och kollar på Lyxfällan och läste på Evenlinas blogg om pluggtips. Kan verkligen hålla med henne på de punkterna hon tar upp och kunde inte skrivit det bättre själv. Så ni som har problem eller tycker det är jobbigt att finna ro när du pluggar rekommenderar jag dig att läsa tipsen, de hittar du här
 
 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype