Kanelbullar

 
Jag har sån tur. Titta så duktig min pojk varit! Två dagar denna vecka har jag fått kakor bakade åt mig! Så söt han är. Har redan hunnit provsmaka tre stycken och det smakade inte illa. Då undrar ni säkert men Emelie vad har du gjort då? Inget speciellt är då mitt svar. Har lagat middag de senaste gångerna men det har inte varit något särskilt avanserande, men alltid något antar jag. Nu så väntas det tv-tittande samt lite plugg på det! Hoppas att ni får en trevlig kväll! :-)

Bella

 
 
 
Källa
 
Älskar dessa linnen från Gina Tricot! Äger inget för stunden men provade en för ett tag sen och tyckte det var så bekvämt! Skulle utan tvekan kunna tänka mig att köpa det i alla dessa färger! :-)

Backstreet Boys

 
 
Hur kan man inte tycka om Backstreet Boys? Det är något jag aldrig förstått. Inte så oväntat då antar jag, är jag förbaskat glad för reklamerna med NetOnNet där Backstreet Boys medverkar numera! :-)
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype