Tiny hamster

Har ni sett de otroligt söta videorna på YouTube där hamstrar får äta miniburritos och liknande? Så gulligt! Tänkte dela med mig av två liknande videos så ni får se hur gulligt det är själva! :-)
 
 
 
 

Godmorgon!

Hej på er! Hoppas att ni haft en bra start på helgen! Det har jag i alla fall haft! Det var klassfest igår, dock kom inte särskilt många från klassen men vilket fall så var det supertrevligt! Vi käkade pizza ihor, jag köpte grillad kycklingfilé, med pommes och bearnaisesås och det var himla gott! Därefter spelade vi kubb, vilket också var väldigt trevligt! Vi kom dit lite efter 18:00 och drog mot stan vid 23:40 så det varade ganska länge! Väl ute tog några få av oss en drink på en av alla uteställen, vilket var trevligt! Kul att bara sitta och snacka med snällt folk! :-) Nu så är det tillbaka till verkligheten-mode och dags för mer plugg, tenta snart!

Serier del två

Breaking Bad
 
Tyvärr är denna serie slut men samtidigt så är det en serie som inte kan hålla på för evigt. För er som inte hört talats om denna serie så handlar det om kemiläraren Walter White som får reda på att han har lungcancer. Serien utspelar sig i nutid och är väldigt intressant att följa. Walter vill inte lämna sin familj tomhänt och väljer att samarbeta med sin förredetta student Jesse Pinkman och tillsammans ska de göra meth. Detta gör har utan att hans familj vet om det.
 
Under seriens gång får man följa Walters och även Jesses resa. Många gånger är det väldigt spännande och andra gånger kan det kännas lite långdraget. Det är i många tillfällen man undrar hur de ska klara sig nu men på något vis lyckas de mer eller mindre. En serie som jag absolut rekommenderar!
 
 
 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype