Grill

Älskar att grilla! Det blir så himla gott då, hade lätt kunnat göra det året runt. Är väldigt glad för min elgrill från Biltema men nu när jag är hemma får man passa på att grilla ordentligt! När tjejerna var här i lördags passade vi på. Så smaskigt! Håller ni med?Knäppte två bilder med mobilen på grillen i lördags, blev ganska häftiga lågor på bilden! :-)

Tjejkväll

Hade himla trevlig kväll igår! Hade bjudit över ett antal tjejer varav sju kom. Vi grillade trots det ostabila vädret, grillmaster Sofia lyckades trots utmaningarna. Därefter bjöd Josefine, Rebecka och Sofia på fruktsallad med antingen vaniljglass eller vaniljkvarg till! Supergott! Jättetrevlig kväll med massor av skratt, roliga historier och underhållande lekar! En lyckad kväll med andra ord! :-)
 
Ett trevligt rosévin jag fick av Matilda!
 
Hoppas att ni också haft en trevlig lördagkväll! Jag var så sjukt trött efter allt jobb men det gick bra. blev piggare mot kvällen när man fått i sig ordentligt med mat och trevligt sällskap! Idag så blir det lite lugnare, måste andas ut lite innan vi börjar om imorgon. Hoppas att ni får en trevlig dag! :-)

Ensam

Trots att min familj är omkring mig mer eller mindre var ledig timme av dygnet känner jag mig ensam. Saknar min fina Sandy och saknar hennes sällskap. Hoppas på att finna en ny vän snart avskyr att inta ha djur i min närhet. 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype