Puss

Do what you want

Imorgon är det dags för fest! Vad jag ser fram emot det! Ska bli riktigt kul! Kommer förhoppningsvis en hel del folk vilket gör det hela roligare tycker jag! Vi här på Rosenfeldt är ganska bra på det här med fester om jag får söga det själv! Dock har jag en del plugg att ta tag i också men som bara inte lockar alls just nu! Har en uppgift som ska lämnas in på onsdag men jag fattar typ inget av den och har ingen aning om hur jag ska lösa den... Typiskt! Standardproblem på högskolan, eller? Nåja nu är det snart helg i alla fall, tvätt på G och sen blir det ett efterlängtat besök på bolaget! På tal om något annat så älskar jag Lady Gagas och R. Kellys nya låt! Den ska spelas imorgon, vare sig de andra vill eller inte!
 
 

Statistik

Då så då var det snart dags för att bege sig till skolan, ska pluggas en hel del statistik! Känns inte lockande, började på hemtentan tidigare men vi fastnade så nu måste vi få löst det (den ska in i imorgon så det är väl dags). Var jättekul att ha min kära syster på besök här över helgen! Har saknat min Imma! Dock blev jag kanske lite för full om jag säger såhär det var andra gången i mitt liv jag spydde av sprit. Säger inte mer än så och tyckte så synd om Emma som behövde ta hand om mig. LillaImma, tur jag inte blir bakis i alla fall! Inhandlade lite nya tröjor (väl behövda) dagen efter! Ska se om jag orkar fota dem senare! Har en del annat som också måste fixas idag!
PEACE OUT ♥
 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype