Liljor

 
 
Köpte dessa fantastiska blommor iförrgår för endast 25 kronor! Inte kunde jag hålla mina tassar ifrån dom! Som sagt tycker jag att blommor gör så mycket i ett hem och en bukett liljor gjorde det inte sämre! :)

Senaste från instagram

 
Plugg med mina pågar, Safet och Andreas. Kändes som om att vi bodde ihop den sista veckan innan tentan. Hoppas verkligen på att vi har klarat det nu, så mycket som vi har kämpat! Vill inte göra det igen!
 
 
Jag och Safet, badasses. Försökte ta en print screen på snapen jag fick av honom men råkade trycka på menyknappen lite före så det blev liet konstigt... Tror att Snapchat-spöket bara hemskt gärna ville vara med på bild för en gångs skull!
 
 
Klart min fina prinsessa skulle vara med på instagram hon också. Hon är så fin mitt lilla hjärtegull! ♥

Galet Emelie

Beställde precis smink för 300 kronor men betalade endast 150 kr och frakten var gratis. Helt okej köp! Köpte allt från e.l.f. (eyeslipsface) där jag handlat ifrån tidigare. Helt okej produkter till superbra priser anser jag! Så jag kan inte klaga! :) Kan rekommendera dem sen tidigare köp! I vanliga fall ligger frakten på ca 40 kr, vilket inte är alltför farligt, med tanke på att H&M, Nelly och andra svenska nätbutiker brukar ta 50 kr för frakten. 
 
Detta har jag beställt (ifall ni undrar):
Länk
Länk Nude
Länk Copper
Länk Glamour Girl
Länk Desert Haze
Länk Lilac
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype