Falun


Utsikt från hoppbackarna. 

Tjsuigt här är och kul att träffa sambon min igen. Det var ju ett tag sen. Har hunnit kolla på Gruvan med stort G också, bilder fås när jag kommer hem igen. Hoppas att ni haft ett bra år och att nästa bara blir bättre! :-)

Storytel

Idag beger jag mig mot min kära i Falun. Såg att Storytel hade ett erbjudande som lockade mig. Nämligen att jag fick prova på deras abonnemang gratis i två veckor. Tänkte att det kunde vara trevligt nu när jag ska åka tåg i lite mer än sex timmar. Laddade ner så att jag kan lyssna på Mio min Mio av Astrid Lindgren (även hon som läser). Ska bli spännande! :-)

Lunch

Var hemma hos en gammal vän med en till gammal vän. Passade på att käka lite lunch med varandra. Var ett tag sen vi sågs alla tre tillsammans! Väldigt trevligt var det och god mat på det! Kan det bli mycket bättre? Kul att vi hållt kontakten i så måmga år trots att vi bor på olika platser och lever olika liv. Alltid kul att ses!

Lilla Rasmus fick jag träffa idag. Hur söt var inte han då? Tyckte han matchade bra med min tröja också! :-)
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype