Myshelg

Har haft en väldigt mysig helg! I fredags satt jag och grabbarna och spela Uno och snackade. Vidare igår, lördag, så kom min kära syster hit, lite spontant och på kvällen blev det lite fest. Bjöd över ett par klasskamrater och en del grannar osv. När det är fest ska alla vara med! Så fungerar Emelies logik i alla fall. Idag så blir det bara mys med min kära syster, det ska bara tas det lugnt. Vädret idag ser inte lockande ut så det blir en dag framför tvn, inte mig emot. Hoppas att ni också har haft en trevlig helg! :-)
 
 
Gamla bilder fotade i trädgården hemma i Östra Ljungby.

Före och efter

 
 
Såhär såg det ut mitt i allt. Höll på att fixa iordning alla sabla papper som var så fint utspritt i olika pärmar, mappar osv. Känns så himla bra nu att ha kommit i ordning. 
 
 
Tidsskriftsamlare, pennställ och brevkorgarna är köpta hos Bookbinders, mappar och block med trekanter är från Ica, grå bok samt block från Whitelines, sen har jag köpt en del mappar hos Akademibokhandeln samt T.G.R.

Kallekrona

Hej på er tänkte att jag kanske får uppdatera er lite. könt att vara här igen. Jag kom upp i lördags och på söndagen samlade jag tjejligan så vi hade lite mys. Vi grillade och käkade en massa gott, hann med en hel del prat, behövdes efter så långt uppehåll! :-) Kul att träffa de igen! Har fått iordning det mesta med lägenheten nu och det känns så himla bra! Ska lägga upp lite före och efter bilder på mitt sovrum! Har äntligen fått lite ordning bland alla mina papper och det känns så himla bra. Hoppas att ni har det bra idag!
 
 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype