En dag på soffan

Har mått riktigt dåligt idag. Har varit så himla förkyld, knappt kunnat sova inatt på grund av det! Med det kom huvudvärk, ett sår i näsan som börjat blöda tysen gånger, trötthet m.m. Ja ni fattar grejen. Har min dag spenderat på soffan och mest kollat en massa gamla serier. Det är dessa karaktärer som jag spenderat min dag med:
 
Yoshi
 
Justice League
Phineas & Ferb (dock är det Perry och Dr Doofenshmirtz man vill se).
 

Suck

Idag känns det som en sån dag man bara vill stanna i sängen hela dagen. Känner mig så seg idag. Vart lite fest igår och drack lite grann. Blev full snabbt, om ni känner för att bli det också blanda då Bacardi Razz med cider! Idag så ska det väl bli en del plugg, hoppas jag på! Blev så trött på mig själv imorse när Marcus bad mig kolla någon fin video och jag svarade "vänta jag ska bara byta om till linser". Gå och lägg dig Emelie och gör världen en tjänst.

Welcome to the jungle bitch

 
Detta fina armband har min kära syster gjort åt mig! Älskar det verkligen och bär det typ varenda dag haha. Tyckte det passade bra till min nya kofta med hehe. Du är så duktig Imma! ♥♥♥
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype