Tenta bitches

Har gjort tenta idag, den jag haft sån ångest inför. Vet inte hur det gick, kändes bra men alltid när det gör det brukar det inte bra. Men men håller tummarna för mig själv. Efter tentan samlade min grupp ihop sig så gjorde vi oss redo inför opponeringen vi ska ha imorgon. Inte motiverad alls. Skulle inte vilja göra något mer nu, hade vart så skönt att kunna släppa allt bara för ett tag. Men efter opponeringen imorgon får jag det. Dock börjar nästa kurs redan på måndag. Känner inte för det nej. Hade velat vara ledig lite längre. 
 
I helgen ska det supas som fan. Jag har plannerat att bli full som tusan. Skönt att släppa tankarna helt bara för en stund. Hinna andas ut innan man måste börja igen. Är så trött. Har knappt kunnat sova de senaste nätterna på grund av ångest. Har behövt göra så mycket annat som jag inte orkat för jag vart tvungen att plugga, typ städa, diska osv. Det mesta har jag röjt undan nu i alla fall och det känns bra. Nu är här hyfsat fint igen. Hyffsat. 
 
Sandygos ♥

2 dagar, 4 grabbar

Snart tenta. Ångest som in i tusan. Ja ni anar inte. Känner mig fortfarande osäker på en del vilket ger mig mer ångest, pluggar som tusan. Försöker tänka positivt som Patrik (min gamla handledare brukade säga till mig när jag hade ångest inför prov) att man kan alltid mer än man tror. Vill att detta ska vara över men vill samtidigt känna mig mer säker innan. 
 
Här får ni fyra grabbar som får mig på bra humör varje dag.
 
 
 
 
 

Bra bilder del djur

(Inte snyggaste bakgrunden men kolla in posen Speedy gör!)
 
 
 
 
 
 
 
 
Kände inte för att lägga upp bilder på mina egna djur. Blir alldeles för blödig då. Här är i alla fall några av mina favoritbilder (den sista är ju bara rolig). 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype