Sista föreläsningen

Igår var det sista föreläsningen som jag hade efter första året på högskolan. Känns lite konstigt. På måndag är det dags för tenta... Ser inte fram emot det nej. Ska plugga hela dagen med mina kära vänner. Igår vart det lite plugg med två tjejer från klassen också. Efter det gick vi en runda. Totalt igår gick jag en mil! Det ni! Inte helt dåligt. Kändes skönt att kunna släppa tankarna från plugget för en stund. Det tar upp mitt tänkande annars 24/7. Jag skojar inte när jag säger att jag drömmer om tentan, om att jag pluggar eller att jag sitter på föreläsning. Sjukt ju. Vill känna att jag har koll på skiten och sen bara få det gjort nu!

Bunnies

A good day to die hard

Blev plugg igår också med mina kära vänner, eller lilla familjen som vi kallar den haha. Vi kollade film också, (gissa vilken haha) behövdes en liten paus från pluggandet! Gick helt okej och det känns hyffsat bra. Känner dock att där är delar jag inte är helt hundra på fortfarande... Men det ska väl lösa sig! Ska bli mer plugg idag och resten av veckan. Ska ligga i nu tills tenta-dags! :) Känner mig nervös, stressad och allt det där 24/7 nu. Vill bara ha det över men vill också kunna mina grejer typ!
 
Ser inte fram emot morgondagen, då ska det redovisas inför hela klassen, inte Emelies favorit nej... Men det är klart inte mycket att göra åt saken, bara att bita ihop och få det överstökat! Ska sätta mig ner och skriva talet idag (förhoppningsvis med fler från gruppen) och jag är inte ett dugg taggad. Så kan det vara!
 
Avslutar inlägget med tre bilder från en utkiksplats här i fina Karlskrona! :)
 
 
 
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype