Torsdag till lördag

Torsdag: Afterwork med två av mina arbetskamrater från Eriks, Lovisa och Alice! Sjukt roligt! Inte lika roligt att jobba dagen efteråt dock, men det gick!
 
Fredag: Jobb och sen fest. Anna och Fridolina kom hem till mig, sen mötte vi upp David & Shan. Väldigt trevligt! En del shotande blev det och en hel del drinkar för mig. Mötte även en gammal gammal klasskamrat, Simon som jag inte sett sen nian! galet. Full som fan blev jag denna dag. Ni skulle bara se... Eller inte.
 
Lördag: Fest igen och min första lediga lördag! Blev förfest hos Viktor aka P12. Sen blev det utgång med en hel armé av Östra Ljungby-folk. En del shotar då med. Hittade även Anna och hennes tjejgäng och tappade bort alla. Alla mina vänner bara försvann. Joddla med Siv blev det också, därför jag inte har någon röst kvar nu. Jag låter som Bonnie Tyler. Kanske inte det vackraste, men det var värt det!
 
Tack alla som gjorde min helg! :) ♥

Lönedag

Äntligen lite cash på kontot igen, haha. Har varit en tuff månad nu. Men tyvärr kommer pengarna att försvinna lika fort igen! Ska inhandlas en massa saker som pengarna kommer att gå till, men det behövs så! Peace out!

Modell Mitzy

Foto: Jag
 
Så söt min kanin är! Hon ser lite ut som en modell med bena liggandes helt utsträckta. Så fin hon är och det är kul att se förändringen i henne. Hon är en mycket gladare kanin nu och inte alls lika skygg. Så himla mysigt!
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype