NLY trend

Nelly 99:-
 
Tycker Nellys egna märke har väldigt fina saker! Passade på att beställa hem detta linnet nu under rean! Kostade ju bara 99 kronor så man får passa på! Hoppas att det kommer vara lika fint på nu också! Annars kommer jag bli lite besviken för det ser så coolt ut. Snart ska vi käka julmat (4:de gången i rad nu) och sen kommer Anna hit en sväng! Var hos Matilda igår och bytte julklappar! Himla mysigt! Lille Zack är så gullig! Ska visa bild sen på presenterna jag fick av henne (dvs så fort jag orkar ta mig tid och fota dem hehe). Hoppas att ni haft en bra jul och god fortsättning!
 

1 dag

Imorgon bär det av hemmåt! Håller på att packa och städa för fullt! Har precis tvättat och diskat! En bit klar i alla fall! Pappa kommer vid 10:00 imorgon och ska innan dess ha hunnit packa det sista, monterat ner Sandys bur och städat ur den samt plockat ner datorn. Inte klarar jag mig i 2-3 veckor utan den inte!
 
Igår käkade vi julmat till kvällsmat! Himla gott det var! Det blev prinskorvar, köttbullar, julskinka, ägg, sill, rom, potatis, rödbetor m.m. Riktig fest sådär en lill-lördag! Lite "familjemys" innan alla sprids ut över landet! Dock ska det bli skönt med en "paus" nu! Paus som i inga föreläsningar. Har dock en labb och en tenta att plugga till som jag inte ser fram emot alltför mycket! 
 

Breaking Bad the musical

 
 
Ni som inte sett klart serien, vänta med att kolla på denna!! SPOILERS! Så mycket jag skrattade åt denna! Ni anar inte hahahaha!
Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype