The body shop

Tycker om dessa så mycket så det kunde vara värt att lägga upp bilderna här också. Älskar verkligen the Body Shops produkter! Är så glad att Emma köpte ett paket till mig så jag fick testa på dem!
 
 

Valborg

Vet inte riktigt varför jag skapade en ny blogg. Men det kändes konstigt att inte ha en. Saknar dock inte den gamla, jag ville ha en nystart. Jag är inte samma Emelie som jag en gång varit. Jag känner mig som född på nytt och då behövdes en ny blogg. Förr var jag så rädd för framtiden men nu ser jag bara fram emot den. Jag vill ut och ha kul. Leva livet! Jag vill att det ska hända saker hela tiden! Behöver inte vara så mycket men något! Märker på mig själv att jag blir så lätt uttråkad om det inte händer något!
 
Så roligt att vi ska åka till Rom med familjen! En himla fin överraskning! Den "nyfödde" Emelie tycker det passar himla bra då hon vill ut och röja! Men kan dock inte hjälpa att jag är lite nervös för det är helgen innan tentan, men det ska väl lösa sig. #yolo haha.
 
 
Tänk, om lite mer än två veckor kommer jag att vara här! Helt sjukt!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

Jag är en tjej på 23 år som håller på att lära mig hur livet ska levas. Till hjälp har jag min hamster Obi! Jag är en glad och positiv tjej som försöker sprida lite glädje i vardagen. :-)

HannaVic logotype